Létesítmény szolgáltatások

Az RRD debreceni telephelye átfogó nyomtatási és csomagolási szolgáltatást nyújt:

  • Csomagolási szolgáltatások egy kézből - házon belüli csomagolástervezésünk és faltkarton csomagolóanyag gyártási képességeink, továbbá tanúsított partnereink kiterjedt hálózata együttesen lehetővé teszi, hogy az RRD Debrecen egy kézből nyújson széleskörű csomagolási megoldásokat ügyfelei számára. Partnereivel szorosan együttműködve az RRD Debrecen változatos alapanyagokból, különféle technológiával előállított, fenntartható, alternatív csomagolóanyagokat kínál ügyfeleinek, úgy mint hullámkarton megoldások, díszdobozok, hőformázott, fröccsöntött és formázott cellulóz csomagolások.

  • Offszet nyomtatott termékek - csomagolási inzertek, használati utasítások, összeépítési útmutatók, multifold szórólapok, füzetek, brosúrák, katalógusok, ragasztókötött és hajtogatott termékek.

  • Intelligens csomagolások - hamisításbiztos kartondobozok márkabiztonsági megoldásokkal, rádiófrekvenciás azonosító (RFID) címkék az eszközök nyomon követéséhez, a termékbiztonsághoz és a készletgazdálkodáshoz. Kiterjesztett valóság (AR/QR) mozgógrafika és értékesítésközeli kommunikáció (NFC) a termékek iránti elkötelezettség biztosítása érdekében.

  • Fenti termékpalettát kiegészítik az RRD egyéb európai üzemei által biztosított szolgáltatások. Gyáregységeink között megtalálhatóak az ISO13485 szabványra tanúsított telephelyek Lengyelországban, Lodzban és Csehországban, Brnóban, továbbá egy digitális nyomda Csehországban, Prágában.

A debreceni gyár az RRD széles kört lefedő Ellátási Lánc Üzletágának része, amely magában foglalja a konstrukciós tervezést, gyártást, kittengelést, csomagolást, raktározást, beszállítók általi készletmenedzsmentet, továbbá a logisztikai megoldásokat.

Location

RRD Debrecen
Kígyóhagyma utca 7, 4031
Debrecen, Hungary
00.36.52.506.400
Scroll to topIcon by RRD